Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is de winter wonderland wandeling geschikt?
Het is een puzzelwandeling voor jong en oud. De opdrachten en activiteiten die aan bod komen, zijn geschikt vanaf circa 3 jaar tot en met 75+

Is de winter wonderland wandeling alleen bedoeld voor kinderen?
Nee, je kunt de winter wonderland wandeling ook wandelen zonder kinderen. De activiteiten zijn bedoeld voor zowel jong als oud. 

Hoelang is de route?
De winter wonderland wandeling duurt ongeveer 2 uur afhankelijk van de tijd die je doorbrengt bij de spellen

Er staat 2 uur voor de winter wonderland wandeling gepland, kan en/of mag ik er ook langer over doen?

Ja dat kan maar wij verwachten alle wandelaars terug voor 16uur

Zijn er tijdens de winter wonderland wandeling door ook sanitaire voorzieningen waarvan gebruik mag worden gemaakt?
Ja, bij de Leuke Hanzestad zijn Wc’s die aan het begin en eind gebruikt kunnen worden

Is het startpunt ook het eindpunt?
Ja de winter wonderland wandeling start en eindigt bij de Leuke Hanzestad. Hier kan je ook je auto of fiets parkeren.

Wat zit er allemaal bij de winter wonderland wandeling inbegrepen?
Bij de winter wonderland wandeling zit een digitale routebeschrijving, die je op je mobiel kunt bekijken.  Je wordt ontvangen met warme chocolademelk met slagroom en een warme stroopwafel. Onderweg heb je een Pitstop bij Moods & Roots waar je kunt genieten van een lekkere hotdog.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Na het kopen van de winter wonderland wandeling krijg je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spam/ongewenste mail terecht komt. Check je spambox!

De code die ik ontvangen heb werkt niet, wat nu?
De code bevat hoofdletters en kleine letters, let daar goed op. Heb je de goede letters gebruikt en de code werkt nog steeds niet? Check dan of je de code in het juiste vak hebt ingevuld: er is een vak voor reserveringsnummer en een vak voor de code.

Waar kan ik de route vinden?
Nadat je de winter wonderland wandeling hebt besteld, ontvang je een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail vind je een code en een referentienummer (uniek boekingsnummer dat bovenaan de mail staat). Ook staat er in de bevestigingsmail een link, als je hier op klikt, kom je op de site waar je de code en referentienummer moet invoeren. Let er goed op dat je het in de juiste vakjes invult! Eenmaal ingevoerd kun je de route inzien.

Waar kan ik het referentienummer vinden?
Het referentienummer is het reserveringnummer. Deze staat in de bevestigingsmail, die je ontvangt na het boeken van de auto avonturenrit.

Is de winter wonderland wandeling op vaste tijden?
Ja, je schrijft je in op een tijd. Op deze tijd begint ook je winter wonderland wandeling en kun je bij het startpunt aanmelden en muntjes ontvangen voor de pitstops. We hebben verschillende tijden aangehouden om het verkeer te reguleren i.v.m. Covid-19.

Kan ik de antwoorden ook ontvangen?
Ja, bij het eindpunt, de Leuke Hanzestad, zijn de antwoorden te vinden.